relatiewerkplaats oost
werkwijze

Traject, kosten en vergoedingen

Na de aanmelding per mail (of op afspraak telefonisch) vindt er een intakegesprek plaats. Er wordt geinventariseerd welke knelpunten er zijn, wat jullie willen bereiken en wat jullie van Josine verwachten / wat ze daarin zou kunnen betekenen. Dit gesprek biedt de gelegenheid om vragen te stellen over de behandeling en natuurlijk is het ook belangrijk om te zien of het klikt.

Gekozen kan worden voor een kortdurend traject van bijvoorbeeld 5 tot 8 gesprekken of voor een volledig traject van gemiddeld 15 gesprekken. Er wordt regelmatig stilgestaan bij het proces, de geboekte verbetering en jullie behoeften op dit gebied.   

De gesprekken (ook het intake gesprek) duren 75 minuten en kosten 120 euro. Het is mogelijk de factuur tussen jullie beiden op te splitsen. Individuele sessies kosten 80 euro.

Heb je een aanvullende zorgverzekering voor alternatieve/complementaire therapie? Dan is de kans groot dat je verzekeraar de therapiekosten gedeeltelijk vergoedt. De therapie wordt bij de zorgverzekeraar psychosociale hulpverlening genoemd.

Josine is lid van NVPA en RBCZ.

Bekijk het vergoedingenoverzicht: nvpa.org/verzekeringen